Evinrude

Med en Evinrude E-TEC inngår du ingen kompromisser; Det er fullt mulig å nyte høyt dreiemoment, rask akselerasjon og høy toppfart pakket inn i et tøft design, samtidig som du vet at din Evinrude E-TEC er hensynsfull med naturen. I tillegg til å slippe ut minimalt med miljøskadelige stoffer, har Evinrude E-TEC også lav vekt og nøysomt bensinforbruk.

Les mer

Honda

Superior Outboards. Just Like You'd Expect From Honda. Superior quality, reliability, technology, and fuel efficiency have made Honda an automotive legend. You'll find those same strengths in every Honda Marine outboard.

Les mer

Mercury

Gir kraft til mer enn bare båten! For at hvert øyeblikk på vannet skal telle, trenger du mer enn en motor bak deg. Du trenger et selskap. Et selskap som gjør det å eie en motor så givende og problemfritt at du slipper alle bekymringer. Unntatt planleggingen av neste utflukt.

Les mer

Tohatsu

FRA STOR OG KRAFTIG TIL LITEN OG SPREK Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp. Våre over 60 modeller spenner fra 250 HK til 2,5 HK . Den avanserte helautomatiserte produksjonslinjen gjør at Tohatsu leverer kompromissløs kvalitet – i alle som en.

Les mer

Suzuki

...båtmotorene som gjør båtelskere heftig og begeistret 4 takts motorer med den nyeste teknologi fra 2,5hk til den ultimate 350hk!

Les mer