Våre båter

Siden 1985 har Motor Huset solgt fritidsbåter i klassen 8-23 fot. Vi har i dag ett bredt utvalg av de fleste båt typer. Se gjennom vårt sortiment for å se om noe kan være av interesse.

Vi kan også levere og montere det utstyr som er originalt ekstra utstyr eller andre opsjoner som kartplotter, stereo, belysning, ankervinsj osv.

GRAND - inflatable boats

Grand Boats produserer en rekke flotte RIB'er. Alt fra små joller på 2,5m til komplette tur båter på opptil 6,5m. Grand satser tungt på innovative løsninger og har utviklet flere gode design. For eksempel deres "High-Speed-Hull", som gir bedre stabilitet ved lave hastigheter, bedre sjøegenskaper og høyere toppfart. All utvikling begynner med datasimulering/CAD tegning og går så videre gjennom en rekke stadier med utvikling før det til slutt blir til ferdig produkt.

Les mer:G500-01

GRP

GRP - en flott ungdoms båt! Passer fra 9,9hk til 40hk.

Les mer:GRP_red

Hasle

Hasle Summer Fun jolle er en rotasjonsstøpt båt i polyetylen. Den er konstruert av Rolf og og Reidar Hasle, som har 25 års erfaring i båtbransjen, samt 20 år erfaring innen rotasjonsstøping. Valg av design og tekniske løsninger er nært knyttet til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Les mer:

 

Mercury - oppblåsbare gummi båter

Mercurys RIB, Ocean Runner og Dynamisk

Les mer:

Merc_Ocean_runner_1Ocean Runner
Merc_DynaDynamisk

Pioner - Enkelt båtliv

Norske båter siden 1959. Robust - Kvalitet - Miljøvennlig

Les mer:

Pioner_.14_active_DL_002-1024x612

Quicksilver

Quicksilver – serien har alltid, på en god måte mikset stil og moro med funksjonalitet og sikkerhet.

Les mer:

Silver - The AluFiber boat

Visse myter er sanne... Finnene elsker stillhet. Derfor har Silver satset alt på å få båtene så stille som mulig, så du skal få oppleve naturens lugn.

Les mer:

silver-2015-hawkbr-viisto_product

Steady - ungdommenes drøm

Disse båtene har man "for alltid". Flotte, sikre og stødige småbåter.

Les mer:

Steady 320 4.JPG_486_325

Terhi

Takket være unik produksjonsteknologi og et framtidsrettet syn på produktutvikling har Terhi blitt et velrenommert varemerke i det internasjonale båt-miljøet.

Les mer:

Terhi