Våre båter

Siden 1985 har Motor Huset solgt fritidsbåter i klassen 8-23 fot. Vi har i dag ett bredt utvalg av de fleste båt typer. Se gjennom vårt sortiment for å se om noe kan være av interesse.

Vi kan også levere og montere det utstyr som er originalt ekstra utstyr eller andre opsjoner som kartplotter, stereo, belysning, ankervinsj osv.

 

AMT Premium boats

AMT har flott rekke båter av typen skjærgårdsjeep, bowrider, daycruiser og hardtop. Se gjennom deres flotte modell program. AMT har en visjon om å levere sjø klare båter og derfor kommer de utstyr med alt man trenger for en flott båttur!

Les mer:amt-185-br-16-act-e-06_reference

Bella - en international finne

Bella båter har tradisjonelt vært gode båter med ett stødig design. I nyere tid har Bella samarbeidet med den kjente båt designeren Espen Thorup. Dette har gitt de siste Bella modellene et spenstig og moderne utseende og mange smarte og innovative løsninger.

Les mer:

BRIG - inflatable boats

Vi ønsker alle følelsen av frihet og alt den fører med seg. Mobilitet og boltrerom er viktige elementer i så måte. Når du skjærer gjennom vannoverflaten i en lett og dynamisk BRIG er friheten i dine egne hender. La drømmen bli virkelighet!

Les mer:

 Campion - pride and passion

Campion Boats. High-tech, high-performance, luxury, sport utility, express cruisers, runabouts, stern drives, outboards, sport cabin, bow rider, closed deck, wake and surf boats. Med mer enn 37 modeller og 48 variasjoner, mer enn noen annen båt produsent i nord Amerika.

Les mer:

 

GRAND - inflatable boats

Grand Boats produserer en rekke flotte RIB'er. Alt fra små joller på 2,5m til komplette tur båter på opptil 6,5m. Grand satser tungt på innovative løsninger og har utviklet flere gode design. For eksempel deres "High-Speed-Hull", som gir bedre stabilitet ved lave hastigheter, bedre sjøegenskaper og høyere toppfart. All utvikling begynner med datasimulering/CAD tegning og går så videre gjennom en rekke stadier med utvikling før det til slutt blir til ferdig produkt.

Les mer:G500-01

GRP

GRP - en flott ungdoms båt! Passer fra 9,9hk til 40hk.

Les mer:GRP_red

Hansvik

Hansvik 18 Hardtop turfisker er en av markedets mest populære HT-båter. Denne tradisjonelle båten har vært på markedet i flere år og har fått mange fornøyde kunder. Samme skrog som 18 Fisker, og derfor svært lave driftskonstnader.

Les mer:

 

Hasle

Hasle Summer Fun jolle er en rotasjonsstøpt båt i polyetylen. Den er konstruert av Rolf og og Reidar Hasle, som har 25 års erfaring i båtbransjen, samt 20 år erfaring innen rotasjonsstøping. Valg av design og tekniske løsninger er nært knyttet til konstruksjonsmaterialet polyetylen og rotasjonsstøpeteknologi.

Les mer:

Honwave - gummibåter

Gummibåter i særklasse. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du ikke trodde var mulig til så fordelaktige priser.

Les mer:

 

Kaisla - trygge og gode småbåter

Ulike småbåter av fiberplast, hvorav de største er 5,5 m lange lystreise- og fiskebåter med kahytt. Alle båter er håndlaminerte under nøyaktig og profesjonell tilsyn.

Les mer:

 

Mercury - oppblåsbare gummi båter

Mercurys RIB, Ocean Runner og Dynamisk

Les mer:

Merc_Ocean_runner_1Ocean Runner
Merc_DynaDynamisk 

Pioner - Enkelt båtliv

Norske båter siden 1959. Robust - Kvalitet - Miljøvennlig

Les mer:

Pioner_.14_active_DL_002-1024x612

 

Quicksilver

Quicksilver – serien har alltid, på en god måte mikset stil og moro med funksjonalitet og sikkerhet.

Les mer:

 

Ryds - Made in Sweden

Ryds har flotte båter fra 255 til flagskipet 23 DC

Les mer:

 

Silver - The AluFiber boat

Visse myter er sanne... Finnene elsker stillhet. Derfor har Silver satset alt på å få båtene så stille som mulig, så du skal få oppleve naturens lugn.

Les mer:

silver-2015-hawkbr-viisto_product

Steady - ungdommenes drøm

Disse båtene har man "for alltid". Flotte, sikre og stødige småbåter.

Les mer:

Steady 320 4.JPG_486_325

 

Terhi

Takket være unik produksjonsteknologi og et framtidsrettet syn på produktutvikling har Terhi blitt et velrenommert varemerke i det internasjonale båt-miljøet.

Les mer:

Terhi